Valuta conversies

Alle valuta conversies in één platform

Benieuwd naar valuta conversies? Dan bent u bij HanzePay aan het juiste adres. Binnen ons platform kunt u namelijk snel en gemakkelijk valuta’s converteren tegen de huidige wisselkoers of een eerder vastgelegde koers. Daarnaast weet u vooraf tegen welke percentage u de valuta’s kunt converteren. Zo bent u altijd op de hoogte van wat de kosten zijn. Benieuwd naar het HanzePay platform en de mogelijkheden met betrekking tot valuta conversies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of u aan te melden. Het is ook mogelijk om meeting te boeken – dan kijken we samen hoe we u het beste kunnen helpen.

Dat is wel zo transparant.

Binnen ons state of the art platform kunt u eenvoudig valuta’s omzetten en wereldwijd uitsturen in slechts enkele klikken. U kunt meer dan 31 Multi valuta rekeningen aanmaken en eenvoudig spot en termijn transacties uitvoeren. Deze multi-valutarekeningen zitten in Europa, United States, Canada en United Kingdom. Op deze manier heeft u altijd een rekening dicht bij uw klant en kunt u makkelijker zaken doen met zowel klanten als leveranciers.
EUR USD GBP CAD AED BGN BHD NZD OMR CHF CNY
CZK DKK PHP PLN HKD HRK HUF IDR QAR THB INR
JPY ISL KES ZAR SEK KWD MXN MYR TRY UGX

Verschillende termijncontracten

Met een valutatermijncontract kunt u de koers van ‘’vandaag’’ vastzetten voor een datum of periode in de toekomst. U moet het contract altijd voldoen. Dat betekend dat u ook een risico aangaat. Immers wanneer u de valuta’s niet nodig heeft bent u wel verplicht de valuta’s te kopen. Tegelijkertijd dekt u hiermee het valuta risico af dat de wisselkoers van de desbetreffende valuta op de dag van betaling anders is dan begroot HanzePay biedt zowel fixed als flexibele termijncontracten aan in het platform. Met een fixed termijncontract kunt u op een specifieke datum in de toekomst valuta’s converteren tegen de koers van ‘’vandaag’’. Met een flexibel termijncontract kunt u in een specifieke periode in de toekomst valuta’s converteren tegen de koers van ‘’vandaag’’. Op deze manier dekt u het risico van koersschommelingen af, bijvoorbeeld door vandaag de GBP of USD koers vast te zetten.

Altijd op de hoogte van de kosten

Altijd weten waar u aan toe bent – dát is een van de grote voordelen van HanzePay. Dankzij onze termijncontracten weet u immers vandaag al hoeveel toekomstige conversies en internationale betalingen u gaan kosten. Bovendien zijn wij altijd transparant over tegen welke kosten u vreemde valuta kunt converteren. Dit in tegenstelling tot veel banken en andere brokers.

Multi-valuta rekeningen & gemakkelijk internationaal betalen

Natuurlijk biedt ons platform meer dan alleen valutaconversie. Naast valutaconversie kunt u namelijk ook met enkele klikken internationaal betalen of internationale betalingen ontvangen. In welke valuta dit is maakt niet uit: uw rekeningen zijn namelijk zogenaamde multi-valuta rekeningen. Dit, tezamen met het feit dat u altijd op de hoogte bent van de kosten van valutaconversie én het risico van een veranderende wisselkoers kunt afdekken, maakt ons platform ideaal voor internationaal zaken doen.

Ontdek de voordelen van HanzePay

HanzePay is een onafhankelijk opererende broker gevestigd in Zwolle. Het is onze visie om het gat te vullen dat is ontstaan door de groeiende mismatch tussen de banken en bedrijven. Ons doel is dan ook om ondernemers en bedrijven de aandacht te geven die zij verdienen en zo hen te helpen op gebied van vreemde valuta producten en internationaal zakendoen. De voordelen van een HanzePay account:
  • Transparantie over kosten valuta conversies
  • Niet afhankelijk van wisselkoers dankzij termijncontracten
  • Alle Multi-valutarekeningen (maar liefst 31!) in 1 platform
  • Altijd een multi-valutarekening dicht bij de klant
  • Uw klant kan u eenvoudig in eigen valuta betalen
  • Vragen? Bij ons is er altijd een expert die u kan helpen

Valuta conversies nodig? Open direct uw gratis account

Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op of maak een gratis account aan. Contact opnemen kan zowel telefonisch als via de mail, een account aanmaken doet u eenvoudig hier, op onze website. Om meer te weten te komen kunt u ook een kijkje nemen naar onze kennisbank. Let op: bovenstaande is geen advies. Deze text is om u te informeren over de mogelijkheden binnen HanzePay.

Maak een account aan!