Over ons

HanzePay,
uw FX broker.

HanzePay biedt vreemde valuta producten aan in het noorden van Nederland. Er is een grote mismatch ontstaan tussen de banken en het MKB waarbij het MKB niet meer de aandacht krijgt die ze verdient. HanzePay springt hierop in als valuta broker om de services die het MKB gewend was weer terug te geven. Zodat alle ondernemers met vragen terecht kunnen bij een vertrouwde partner.

Wij help u te groeien doormiddel van kennis en IT met een persoonlijke touch. Zo kunt u bij ons langskomen op het kantoor in Zwolle met al uw vragen en wij zullen het u uitleggen zonder onduidelijke jargon te gebruiken.


Over Marcel Drenth

Door de jarenlange ervaring van Marcel Drenth in de financiële sector weet hij precies waar de mismatch is ontstaan. Met HanzePay doet hij dit anders. ‘’De financiële sector moet weer ten dienste staan van de klant’’.

 

Missie

Wij hebben als missie om de financiële sector weer transparant en eenvoudig te maken zodat alle klanten begrijpen wat ze kopen. Binnen 5 jaar willen we De broker van het noorden worden en klanten voor lange tijd aan ons binnen.

Visie

Wij geloven in een eerlijk en transparant financieel systeem, waarbij alle ondernemers eerlijk en duidelijk worden voorgelicht over de producten die worden aangeboden.

Maak een account aan!