Internationale betalingen

Internationale betalingen doen naar 200 landen

Wilt u gemakkelijk en snel internationale betalingen doen? HanzePay gelooft in een transparante financiële sector. Via ons eenvoudig te gebruiken platform doet u razendsnel internationale betalingen naar meer dan 200 landen. In ons platform regelt u de betaling met een paar klikken en is uw transactie eenvoudig te volgen middels onze SWIFT GPI tracker. Bij elke transactie heeft u inzicht in het MT103 formulier zodat u precies weet waar uw transactie is. Dit formulier kunt u delen met de ontvanger zodat deze ook op de hoogte is. Dat is wel zo makkelijk.

Wilt u meer weten over ons platform en waarom het zo ideaal is voor het doen én ontvangen van internationale betalingen? Neem dan contact met ons op, bekijk onze kennisbank en/of meld u aan!

Dat is wel zo transparant.

Binnen ons state of the art platform kunt u eenvoudig valuta’s converteren en wereldwijd uitsturen in een aantal klikken.

HanzePay biedt de volgende valuta’s aan binnen het platform.

EUR USD GBP CAD AED BGN BHD NZD OMR CHF CNY
CZK DKK PHP PLN HKD HRK HUF IDR QAR THB INR
JPY ISL KES ZAR SEK KWD MXN MYR TRY UGX

Binnen het platform kunt u meer dan 31 multi-valutarekeningen aanmaken. De multi-valutarekeningen zitten in Europa, United States, Canada en United Kingdom. Zo heeft u altijd een rekening dicht bij uw klant.

Multi-valuta rekening

In tegenstelling tot veel banken kunt u met HanzePay gemakkelijk en op transparante wijze zaken doen in het buitenland. Met de multi-valuta rekeningen kunt u eenvoudig: geld ontvangen, converteren en betalen vanuit 1 platform overal ter wereld.

De grootste troef van HanzePay is de kennis die we overdragen om u te helpen. We zijn een team van gepassioneerde experts die complexe problemen oplossen door de juiste focus en toewijding.

We zijn geïnspireerd door de wetenschap dat we de wereldeconomie helpen door de problemen weg te nemen die momenteel bestaan in de traditionele methoden om geld naar het buitenland te sturen.

Ideaal voor zakelijk gebruik

Ons platform is bij uitstek geschikt voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Via ons platform kunt u buitenlandse valuta’s converteren, meer dan 31 bankrekeningen aanmaken, waaronder in diverse Europese landen, de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk, en ontvangt u probleemloos betalingen in de (buitenlandse) valuta van uw klant. Dit is ideaal als uw onderneming klanten in het buitenland heeft en een stuk gemakkelijker en goedkoper dan op traditionele wijze internationale betalingen doen of ontvangen. Hiernaast is ons platform ook geschikt voor privégebruik.

Ook voor bedrijven buiten de Europese Unie

Is uw bedrijf buiten de Europese Unie gevestigd? Ook dan kunnen wij u verder helpen. Wij bedienen namelijk klanten wereldwijd, waaronder in de VS, het VK en elders.

De voordelen van HanzePay

Wij zijn HanzePay, een zelfstandig opererende valuta broker gevestigd in Zwolle. Onze missie is om de financiële sector weer transparant en simpel te maken. Wij geloven namelijk in een eerlijk financieel systeem, waarbinnen ondernemers en bedrijven de aandacht krijgen die ze verdienen en maatwerk oplossingen aangeboden krijgen. De voordelen van ons platform zijn:

  • Alle multi-valutarekeningen in 1 platform
  • Altijd een multi-valutarekening dicht bij uw klant
  • Uw klant kan u eenvoudig in eigen valuta betalen
  • Altijd een expert die u kan helpen

Zo maakt u een account aan voor internationale betalingen

Wilt u een zakelijk account aanmaken bij HanzePay om (onder andere) internationale betalingen te doen of ontvangen? Dit is binnen enkele minuten geregeld. In verband met de regelgeving hebben we wel informatie nodig over uw bedrijf, bedrijfsactiviteiten en waar u uw account voor wilt gaan gebruiken. Zodra we deze ontvangen hebben en uw account geactiveerd is kunt u hier direct gebruik van maken en met een paar drukken op de knop internationale betalingen doen.

Open direct uw gratis account

Wilt u snel aan de slag? Open dan direct een gratis account. Of bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Voelt u dan vrij om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op +31 38 202 28 83 of info@hanzepay.com.

Maak een account aan!